Normal view MARC view ISBD view

Hellre arg än död / Marie Niljung.

By: Niljung, Marie, 1973- [aut].
Material type: TextTextSeries: Kunskap på nolltid.Publisher: Norrköping : Eget förlag, [2019]Description: 87 sidor 15 cm.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789186951580.Subject(s): Självmord | Suicidprevention | Självmord -- prevention | Depression (psykiatri) | SjälvmordspreventionDDC classification: 155.937 Other classification: Dokc Summary: Den här boken lär dig att rädda liv. Den handlar om att våga vara medmänniska. Att våga fråga hur någon mår – egentligen. Och att våga diskutera självmordstankar. Vi är ofta så rädda för att störa att vi hellre tittar åt ett annat håll när människor har det tufft. Men vad är det värsta som kan hända om du stör? Att någon blir arg? Hellre arg än död, som författaren till den här boken brukar säga. Genom att vara lite jobbiga och empatiskt påträngande kan vi rädda liv.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Kavelbro (endast för elever och personal)
Facklitteratur
Vuxen Dok (Browse shelf) Available 26792481683D5
Bok Tidaholms bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Dokc (Browse shelf) Available 8006474114877
Bok Töreboda bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Dok (Browse shelf) Available 80064412552E1
Total holds: 0

Den här boken lär dig att rädda liv. Den handlar om att våga vara medmänniska. Att våga fråga hur någon mår – egentligen. Och att våga diskutera självmordstankar. Vi är ofta så rädda för att störa att vi hellre tittar åt ett annat håll när människor har det tufft. Men vad är det värsta som kan hända om du stör? Att någon blir arg? Hellre arg än död, som författaren till den här boken brukar säga. Genom att vara lite jobbiga och empatiskt påträngande kan vi rädda liv.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek