Äntligen godnatt! / Camilla Lundsten.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2020Edition: Andra upplaganDescription: 15 onumrerade sidor illustrationer 16 cmContent type:
  • text
  • still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129721782
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  •  23/swe
Other classification:
  • Hcf(yb)
Summary: Lillefanten och kompisarna Maskot och Kanina ska gå och lägga sig. Men först måste de klä av sig, tvätta nosen, borsta tänderna och sitta på pottan. Sen är det äntligen är dags för godnatt! Äntligen är Lillefanten och kompisarna tillbaka i efterlängtade nyutgåvor! I böckerna om Lillefanten tas vardagsnära och ständigt aktuella ämnen upp på ett roligt och lättillgängligt sätt för de yngsta. De charmiga kartongböckerna om bajs, småsyskon och läggning är självklara favoriter för de yngsta! En mysig och pedagogisk bok om att gå och lägga sig.
Item type: Barnbok
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Skövde stadsbibliotek Pekböcker Barn Hcf Available 8006278878153
Barnbok Södra Ryds bibliotek Pekböcker Barn Hcf Checked out 2024-08-20 8006287581321
Barnbok Stöpens bibliotek Pekböcker Barn Hcf Available 800627897451D
Total holds: 0

Originalupplaga 2009

Lillefanten och kompisarna Maskot och Kanina ska gå och lägga sig. Men först måste de klä av sig, tvätta nosen, borsta tänderna och sitta på pottan. Sen är det äntligen är dags för godnatt! Äntligen är Lillefanten och kompisarna tillbaka i efterlängtade nyutgåvor! I böckerna om Lillefanten tas vardagsnära och ständigt aktuella ämnen upp på ett roligt och lättillgängligt sätt för de yngsta. De charmiga kartongböckerna om bajs, småsyskon och läggning är självklara favoriter för de yngsta! En mysig och pedagogisk bok om att gå och lägga sig.