Äntligen syskon! / Camilla Lundsten.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2020Edition: Andra upplaganDescription: 15 onumrerade sidor illustrationer 16 cmContent type:
  • text
  • still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129721768
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcf(yb)
Summary: Mammafantens mage har blivit så stor, det är för att det växer en bebis där inne. Lillefanten ska få ett syskon! Lillefanten undrar hur bebisen kommer att vara när den kommer ut. Huvudsaken är att den kan spela fotboll. Eller ännu bättre: om den kan stå i mål! Äntligen är Lillefanten och kompisarna tillbaka i efterlängtade nyutgåvor! I böckerna om Lillefanten tas vardagsnära och ständigt aktuella ämnen upp på ett roligt och lättillgängligt sätt för de yngsta. De charmiga kartongböckerna om bajs, småsyskon och läggning är självklara favoriter för de yngsta! En kärleksfull och humoristisk bok för de yngsta om att vänta på sitt syskon.
Item type: Barnbok
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Södra Ryds bibliotek Pekböcker Barn Hcf Checked out 2024-08-20 8006287581252
Barnbok Stöpens bibliotek Pekböcker Barn Hcf Available 8006278974336
Total holds: 0

Originalupplaga 2010

Mammafantens mage har blivit så stor, det är för att det växer en bebis där inne. Lillefanten ska få ett syskon! Lillefanten undrar hur bebisen kommer att vara när den kommer ut. Huvudsaken är att den kan spela fotboll. Eller ännu bättre: om den kan stå i mål! Äntligen är Lillefanten och kompisarna tillbaka i efterlängtade nyutgåvor! I böckerna om Lillefanten tas vardagsnära och ständigt aktuella ämnen upp på ett roligt och lättillgängligt sätt för de yngsta. De charmiga kartongböckerna om bajs, småsyskon och läggning är självklara favoriter för de yngsta! En kärleksfull och humoristisk bok för de yngsta om att vänta på sitt syskon.