Normal view MARC view ISBD view

Våga vara modig : handbok i vardagsförändring / Rickard Sjöberg.

By: Sjöberg, Rickard, 1969- [aut].
Material type: TextTextPublisher: [Stockholm] : Bokförlaget Max Ström, [2021]Manufacturer: 2021Description: 201 sidor illustrationer 21 cm.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789171265166.Other title: Våga vara modig : vägar till vardagsförändring [Cover title].Subject(s): Mod | Rädsla | Courage | Fear | Maturation (Psychology)Genre/Form: Personlig utveckling DDC classification: 158.1 Other classification: Dokb Summary: Vi vill alla vara modiga. Men det är inte så lätt. Rädsla kan drabba oss när som helst. Det är en grundkänsla ämnad att göra oss snabbare och starkare när fara hotar. Men handen på hjärtat – hur ofta är det som vi verkligen till exempel jagas av lejon?Det här är en handbok i att hitta sitt eget mod. Den handlar om olika rädslor, om utmaningar i vardagen och om kriser – och ger handfasta råd och användbara verktyg för att hantera dessa situationer. Denna inspirerande bok hjälper oss att bli starkare, smartare och modigare när det gäller.
List(s) this item appears in: Töreboda nya böcker Maj 2021
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Tibro bibliotek
Nyheter
Vuxen Dok (Browse shelf) Checked out 2021-07-26 45500067384B2
Bok Tidaholms bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Dok (Browse shelf) Available 455000487238A
Bok Töreboda bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Dok (Browse shelf) Available 4550006731787
Total holds: 0

Vi vill alla vara modiga. Men det är inte så lätt. Rädsla kan drabba oss när som helst. Det är en grundkänsla ämnad att göra oss snabbare och starkare när fara hotar. Men handen på hjärtat – hur ofta är det som vi verkligen till exempel jagas av lejon?Det här är en handbok i att hitta sitt eget mod. Den handlar om olika rädslor, om utmaningar i vardagen och om kriser – och ger handfasta råd och användbara verktyg för att hantera dessa situationer. Denna inspirerande bok hjälper oss att bli starkare, smartare och modigare när det gäller.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek