Gå i fängelse ; & Kvinnor utan nåd Camilla Läckberg ; uppläsare: Mirja Turestedt. [Ljudupptagning] /

By: Läckberg, Camilla, 1974- [aut]Contributor(s): Turestedt, Mirja [nrt]Material type: SoundSoundPublisher number: IFCD 1008 | Forum/Bonnier audioLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bokförlaget Forum, 2021Description: 1 CD (4 tim., 30 min.) MP3 14 cmContent type: spoken word Media type: audio Carrier type: audio discISBN: 9789137501734Other title: Gå i fängelse ; och Kvinnor utan nådContained works: Läckberg, Camilla, 1974- Gå i fängelse | Läckberg, Camilla, 1974- Kvinnor utan nådSubject(s): Barndomsvänner | Nyår | Kvinnomisshandel | Svek | Hemligheter | HämndGenre/Form: Ljudböcker | Deckare | Kortromaner Other classification: Hc.01/LC | Hc.01 Inläsare: Mirja TurestedtSummary: Camilla Läckberg är tillbaka med två fristående berättelser om hemligheter, svek och att ta makten över sitt liv.Fyra ungdomar som känt varandra sedan barnsben firar nyår i en stor, lyxig villa med sjötomt utanför Stockholm. De är bästa vänner, precis som deras föräldrar som har fest i villan intill. De har allt, men bär också på mörka hemligheter de inte delat med någon, inte ens varandra. När ett parti Monopol spårar ur och insatserna höjs, börjar hemligheterna långsamt sippra fram. Och när krutet lagt sig tar en intrikat plan sin form…Ingrid Steen lever det perfekta livet med en framgångsrik make, villa i Bromma och en väluppfostrad dotter. Victoria Brunberg har flytt från Ryssland och lever ett stillsamt liv på landet med sin man. Och Birgitta Nilsson är en omtyckt lågstadielärare med en tystlåten man och två vuxna barn. Men bakom fasaderna är ingenting som det först verkar. Tillsammans, men anonyma för varandra, bestämmer kvinnorna sig för att en gång för alla slå tillbaka.Gå i fängelse och Kvinnor utan nåd är två rafflande berättelser om kärlek, svek och gruvlig hämnd, som inte lämnar någon oberörd.
Item type: Ljudbok mp3 List(s) this item appears in: Töreboda nya böcker juni 2021
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Ljudbok mp3 Karlsborg bibliotek
Ljudböcker MP3
Vuxen Hc/LC (Browse shelf (Opens below)) Available 455000878009C
Ljudbok mp3 Mariestads bibliotek
Ljudböcker MP3
Vuxen Hc/LC (Browse shelf (Opens below)) Checked out 2021-07-22 45500067188B3
Ljudbok mp3 Skövde stadsbibliotek
Deckare ljudbok Mp3
Vuxen Hc/LC (Browse shelf (Opens below)) Available 455001922636F
Ljudbok mp3 Tidaholms bibliotek
Deckare
Vuxen Hc/LC (Browse shelf (Opens below)) Checked out 2021-08-19 10031073149818
Ljudbok mp3 Töreboda bibliotek
Ljudböcker MP3
Vuxen Hc/LC (Browse shelf (Opens below)) Available 211870014734D
Total holds: 0

Ljudbok (mp3)

Inläsare: Mirja Turestedt

Camilla Läckberg är tillbaka med två fristående berättelser om hemligheter, svek och att ta makten över sitt liv.Fyra ungdomar som känt varandra sedan barnsben firar nyår i en stor, lyxig villa med sjötomt utanför Stockholm. De är bästa vänner, precis som deras föräldrar som har fest i villan intill. De har allt, men bär också på mörka hemligheter de inte delat med någon, inte ens varandra. När ett parti Monopol spårar ur och insatserna höjs, börjar hemligheterna långsamt sippra fram. Och när krutet lagt sig tar en intrikat plan sin form…Ingrid Steen lever det perfekta livet med en framgångsrik make, villa i Bromma och en väluppfostrad dotter. Victoria Brunberg har flytt från Ryssland och lever ett stillsamt liv på landet med sin man. Och Birgitta Nilsson är en omtyckt lågstadielärare med en tystlåten man och två vuxna barn. Men bakom fasaderna är ingenting som det först verkar. Tillsammans, men anonyma för varandra, bestämmer kvinnorna sig för att en gång för alla slå tillbaka.Gå i fängelse och Kvinnor utan nåd är två rafflande berättelser om kärlek, svek och gruvlig hämnd, som inte lämnar någon oberörd.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek