När nyfikenhet, driv och kreativitet möts : bibliotekariens roll som producent och utvecklare / redaktörer: Carina Heurlin och Christine Wallén, Kungliga biblioteket.

Contributor(s): Heurlin, Carina, 1972- [edt] | Wallén, Christine, 1962- [edt] | Kungliga biblioteket [pbl]Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Kungliga biblioteket, [2021]Manufacturer: 2020Description: 214 sidor illustrationer 21 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789170004315Subject(s): Bibliotek | Produktutveckling | Tjänsteproduktion | Publik service på bibliotek | Yrkesroller | Libraries | New products | Public services (Libraries)DDC classification: 025.5 Other classification: Abf Summary: Kompetens, nyfikenhet, initiativförmåga och driv. Det är teman som förenar alla texter i den här antologin. Vad som också är gemensamt är skribenternas ambition att utveckla biblioteksverksamheterna de verkar inom. Det här är den tredje och avslutande delen i en triologi över bibliotekariens yrke och olika roller. Serien är en del i Kungliga bibliotekets arbete med att göra djuplodande temastudier av bibliotekarieprofessionen. Den första delen, Bortom förlägenheten, utgick från bibliotekariens roll som pedagog. Den andra delen, Världen där utanför, fokuserade på rollen som omvärldsbevakare. Nu får vi en inblick i bibliotekariens roll som producent och utvecklare av bibliotekens olika verksamheter. Välkomna in i bibliotekariens mångfacetterade värld: När nyfikenhet, driv och kreativitet möts. Bibliotekariens roll som producent och utvecklare.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Töreboda nya böcker juli 2021
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Mariestads bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Ab (Browse shelf (Opens below)) Available 455000941442F
Bok Skövde stadsbibliotek
Tysta rummet plan 2
Vuxen Ab (Browse shelf (Opens below)) Available 4550004323217
Bok Tibro bibliotek
Nyheter
Vuxen Ab (Browse shelf (Opens below)) Available 4550009259119
Bok Töreboda bibliotek
Facklitteratur
Vuxen A (Browse shelf (Opens below)) Under arbete 455000703896B
Total holds: 0

Enligt utgivaren publicerad 2021

Kompetens, nyfikenhet, initiativförmåga och driv. Det är teman som förenar alla texter i den här antologin. Vad som också är gemensamt är skribenternas ambition att utveckla biblioteksverksamheterna de verkar inom. Det här är den tredje och avslutande delen i en triologi över bibliotekariens yrke och olika roller. Serien är en del i Kungliga bibliotekets arbete med att göra djuplodande temastudier av bibliotekarieprofessionen. Den första delen, Bortom förlägenheten, utgick från bibliotekariens roll som pedagog. Den andra delen, Världen där utanför, fokuserade på rollen som omvärldsbevakare. Nu får vi en inblick i bibliotekariens roll som producent och utvecklare av bibliotekens olika verksamheter. Välkomna in i bibliotekariens mångfacetterade värld: När nyfikenhet, driv och kreativitet möts. Bibliotekariens roll som producent och utvecklare.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek