Fönstret i parken : roman / Ulf Eriksson.

Av: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2021]Tillverkare: 2021Beskrivning: 163 sidor 23 cmInnehållstyp:
  • text
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789100182137
Ämnen: Genre/form:DDK-klassifikation:
  • 839.7374 23/swe
Annan klassifikation:
  • Hc.01
Sammanfattning: Genom parkens grenverk ser Max ljuset från sin väns fönster. Men parken är stor och vägarna genom den många. Hans vän kanske bara skenbart är hemma? Max delar sin tid mellan jobbet i järnaffären, promenader och minnena av ett liv som har gått bara alltför fort. En dag får han en oväntad försändelse: nyckeln till vännens lägenhet. Det blir början till ett sökande som leder djupare in i parken och i hans eget liv.Fönstret i parken är sista delen i en trilogi filosofiska romaner där Ulf Eriksson med välbekant rörlighet och oräddhet skapar genreöverskridande, fragmentariska texter som varken skyr det höglitterära eller det situationskomiska, det spekulativt essäistiska eller det naiva skådandet.
Exemplartyp: Bok
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Hembibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Hjo bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc Tillgänglig 2028851149744
Bok Tidaholms bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc Tillgänglig 100204961498A5
Bok Töreboda bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc Tillgänglig 2121419147354
Antal reservationer: 0

Originalupplaga 2021

Genom parkens grenverk ser Max ljuset från sin väns fönster. Men parken är stor och vägarna genom den många. Hans vän kanske bara skenbart är hemma? Max delar sin tid mellan jobbet i järnaffären, promenader och minnena av ett liv som har gått bara alltför fort. En dag får han en oväntad försändelse: nyckeln till vännens lägenhet. Det blir början till ett sökande som leder djupare in i parken och i hans eget liv.Fönstret i parken är sista delen i en trilogi filosofiska romaner där Ulf Eriksson med välbekant rörlighet och oräddhet skapar genreöverskridande, fragmentariska texter som varken skyr det höglitterära eller det situationskomiska, det spekulativt essäistiska eller det naiva skådandet.