Image from Google Jackets

Pojken med smörkniven / Johan Hörberg.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Lava förlag, [2021]Description: 156 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789189261983
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.73 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Adrian känner hur han lite i taget tappar kontrollen över sitt unga liv. Vardagen är fylld av försök att fly verkligheten med droger, våld och sex. Det kulminerar i ett möte som nästan kostar honom allt och i ett sista desperat försök att återta kontrollen söker han jobb som personlig assistent.   Han introduceras till en helt främmande värld och till brukaren Jonas, bara några år yngre än han själv. Samtidigt som Adrians förflutna ständigt gör sig påmint påbörjar de tillsammans en resa som kommer att förändra dem för alltid.   "Pojken med smörkniven" är författarens kärleksbrev till den personliga assistansen men också en berättelse om hur det förflutna ständigt påverkar nuet, på gott och ont.
Item type: Bok
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Tidaholms bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 4550024721655
Bok Töreboda bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 45500036667FA
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Adrian känner hur han lite i taget tappar kontrollen över sitt unga liv. Vardagen är fylld av försök att fly verkligheten med droger, våld och sex. Det kulminerar i ett möte som nästan kostar honom allt och i ett sista desperat försök att återta kontrollen söker han jobb som personlig assistent.   Han introduceras till en helt främmande värld och till brukaren Jonas, bara några år yngre än han själv. Samtidigt som Adrians förflutna ständigt gör sig påmint påbörjar de tillsammans en resa som kommer att förändra dem för alltid.   "Pojken med smörkniven" är författarens kärleksbrev till den personliga assistansen men också en berättelse om hur det förflutna ständigt påverkar nuet, på gott och ont.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek