Stillna / Hanna Nordlander.

By: Nordlander, Hanna, 1978- [aut]Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Lund : Ekström & Garay, 2020Description: 103 sidor 23 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789189217270Genre/Form: Poesi DDC classification: 839.7374 Other classification: Hc.03 Summary: Det här är berättelsen om en pappa och en dotter och sjukdomen som tränger sig emellan och förgiftar allt. Om den ständiga beredskap som beroendet kräver. Om löften, besvikelse och skam. Det är dikter som letar efter förklaringar vi aldrig får av den som inte kan formulera sin smärta. Kanske finns ledtrådar i det förflutna. Eller i en countrysång med Dolly Parton.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Töreboda nya böcker april 2022
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Töreboda bibliotek
Skönlitteratur
Vuxen Hc.03 (Browse shelf (Opens below)) Available 21211411473D2
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

Det här är berättelsen om en pappa och en dotter och sjukdomen som tränger sig emellan och förgiftar allt. Om den ständiga beredskap som beroendet kräver. Om löften, besvikelse och skam. Det är dikter som letar efter förklaringar vi aldrig får av den som inte kan formulera sin smärta. Kanske finns ledtrådar i det förflutna. Eller i en countrysång med Dolly Parton.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek