Jag har inget att säga! : bli bättre på småprat / Mats Ahlsén.

By: Ahlsén, Mats, 1955- [aut]Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: LättlästPublisher: [Stockholm] : Bokförlaget Hedvig, [2022]Manufacturer: 2022Description: 90 sidor illustrationer 22 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789179713058Subject(s): SamtalGenre/Form: Lättläst DDC classification: 153.6 Other classification: Doef | Doka Summary: Tycker du att det är tråkigt eller obehagligt att prata med människor du inte känner? Kanske kämpar du för att hitta rätt ord och är rädd för att göra bort dig. Eller så förstår du inte poängen med småprat och undviker det helst.Den här boken hjälper dig att bli en bättre småpratare, så att dina samtal kan bli både roligare och mer avslappnade. Du får enkla och handfasta tips på allt ifrån hur du bäst påbörjar och avslutar ett samtal, hur du ställer frågor för att hålla ett samtal levande till hur du undviker att döma dem du pratar med.Jag har inget att säga! är skriven av författaren Mats Ahlsén. Han tyckte länge illa om småprat men är i dag en ganska entusiastisk småpratare. Han har nämligen insett att det finns mycket att vinna på att småprata. Det mesta och det viktigaste som händer i livet börjar trots allt som småprat.
Item type: Lättläst List(s) this item appears in: Töreboda nya böcker juli 2022
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Gullspångs bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Do (Browse shelf (Opens below)) Available 455042679202F
Bok Karlsborg bibliotek
Facklitteratur
Vuxen Doe (Browse shelf (Opens below)) Available 4550414401819
Lättläst Mariestads bibliotek
Lättläst
Vuxen Doe - Lätt (Browse shelf (Opens below)) Available 455041437510A
Lättläst Skövde stadsbibliotek
Lättläst
Vuxen Doe (Browse shelf (Opens below)) Checked out 2022-08-25 45504296440B5
Lättläst Töreboda bibliotek
Lättläst
Vuxen Do - Nivå 3 - Lätt (Browse shelf (Opens below)) On hold 4550422583199 1
Total holds: 1

Tycker du att det är tråkigt eller obehagligt att prata med människor du inte känner? Kanske kämpar du för att hitta rätt ord och är rädd för att göra bort dig. Eller så förstår du inte poängen med småprat och undviker det helst.Den här boken hjälper dig att bli en bättre småpratare, så att dina samtal kan bli både roligare och mer avslappnade. Du får enkla och handfasta tips på allt ifrån hur du bäst påbörjar och avslutar ett samtal, hur du ställer frågor för att hålla ett samtal levande till hur du undviker att döma dem du pratar med.Jag har inget att säga! är skriven av författaren Mats Ahlsén. Han tyckte länge illa om småprat men är i dag en ganska entusiastisk småpratare. Han har nämligen insett att det finns mycket att vinna på att småprata. Det mesta och det viktigaste som händer i livet börjar trots allt som småprat.

ejsam


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek