Image from Google Jackets

Som om förlåtelse fanns / Mariana Travacio ; översättning: Linnea Rutström.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Spanish Publisher: [Bromma] : Prosak förlag, [2022]Manufacturer: 2022Description: 116 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789198684742
Uniform titles:
  • Como si existiese el perdón Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 863.7 23/swe
Other classification:
  • Hcek.01
Summary: En varm dag blåser en nordlig vind in över de torra markerna, en man vid namn Loprete anländer till en liten by på jakt efter en kvinna. Som om förlåtelse fanns är full av symbolik, en kafkaesk Gaucho-western om rättvisa, lojalitet och vänskap. Mariana Travacio gestaltar med sin rytmiska prosa en hypnotisk värld och drar in läsaren i en moralisk fabel om mänsklighetens sanna natur.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Töreboda nya böcker sept 2023
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Töreboda bibliotek Skönlitteratur Vuxen Hce Available 2121860147359
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

En varm dag blåser en nordlig vind in över de torra markerna, en man vid namn Loprete anländer till en liten by på jakt efter en kvinna. Som om förlåtelse fanns är full av symbolik, en kafkaesk Gaucho-western om rättvisa, lojalitet och vänskap. Mariana Travacio gestaltar med sin rytmiska prosa en hypnotisk värld och drar in läsaren i en moralisk fabel om mänsklighetens sanna natur.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek