Tio vilda hästar : en räknesaga / Grethe Rottböll, Lisen Adbåge.

By: Rottböll, GretheContributor(s): Adbåge, Lisen, 1982-Material type: TextTextPublication details: R&S ISBN: 9789129677157Subject(s): Hästar | SiffrorGenre/Form: Rim. | Bilderböcker Other classification: Hcf(yb) Summary: Räknesaga om tio vilda hästar som försvinner en efter en tills det bara är en kvar. Men det är inte kul att vara ensam - den ensamma hästen längtar fruktansvärt efter sina vänner. Hästen rusar tillbaka samma väg som den kommit och den ena hästen efter den andra räddas tills de tio vilda hästarna är samlade igen.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Språktåget - Siffror
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Karlsborg bibliotek
ABC & 123-böcker
Barn Hcf (Browse shelf (Opens below)) Checked out 2022-12-05 5082308088830
Total holds: 0

Originalupplaga 2011.

Ingår i svit av fristående verk.

Räknesaga om tio vilda hästar som försvinner en efter en tills det bara är en kvar. Men det är inte kul att vara ensam - den ensamma hästen längtar fruktansvärt efter sina vänner. Hästen rusar tillbaka samma väg som den kommit och den ena hästen efter den andra räddas tills de tio vilda hästarna är samlade igen.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek