Normal view MARC view ISBD view

När livet börjar om / Lucy Dillon ; översättning: Ann Björkhem.

By: Dillon, Lucy.
Material type: TextTextISBN: 91-37-14648-3; 978-91-37-14648-5.Uniform titles: One small act of kindness. Subject(s): Landsbygd | Hotell | Olyckor | Minnesförlust | Vänskap | KärlekGenre/Form: Skönlitteratur. | Romaner.Other classification: Hcee.01 Summary: Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt hotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet visar sig vara svårare än de trott och snart börjar Libby tvivla på drömmen. En dag blir en okänd kvinna påkörd och tappar minnet. Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet vilket sätter igång en kedja av positiva händelser.
List(s) this item appears in: _Dublettposter
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Karlsborg bibliotek
Skönlitteratur
Vuxen Hce (Browse shelf) Available 536415203222C
Bok Mölltorps bibliotek
Skönlitteratur
Vuxen Hce (Browse shelf) Available 5364152010947
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2016.

Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt hotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet visar sig vara svårare än de trott och snart börjar Libby tvivla på drömmen. En dag blir en okänd kvinna påkörd och tappar minnet. Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet vilket sätter igång en kedja av positiva händelser.


Gullspångs bibliotek Hjo stadsbibliotek Karlsborgs bibliotek Mariestads Stadsbibliotek Skövde stadsbibliotek Tibro bibliotek Tidaholms stadsbibliotek Töreboda kommunbibliotek